Jom ikut UK

Monday, November 3, 2008

..:: Ape korang akan buat ?? ::..

Weekend br ni xder citer menarik yg nk dikongsikan... :-|

Nway, I wanna say Thank you to susudalambotol , momo and ada yg lg yg x dikenali atas advice uol. Kitorg da ok dah. ape2 pun dlm perhubungan ni, kalo ade x puas ati kite perlu menyuarakan nye. lame2 diam asyik pendam jer msti jd bara api gitu. uhux..

Untuk entry kali ni...nk tny uol :

Ape korang akan buat kalo korang rindukan si dia? nak berhubung x dpt langsung sbb die g offshore..:(

1. Korang tgk gambo2 korang dgn si dia ker?
2. Bace sms si dia ker?
3. Luahkan dgn menulis diari ker?
4. Cari seseorg yg dpt hiburkan hati kita?

Ape ye yg korang akan buat? any suggestion?

8 comments:

Miss aiza said...

last wikend i crush to sumone...hahaha...kawan korie plak tuer.Mampus aku. Crush je hokey!. Not fall in love.Aku rase die pn seronok ada aku kot!..Benggong

SundaeCone said...

erk...having crush?? hehe lek aa momo. aku siap beribu having crush wif sumeone else. not include artist oversea lg tuh.hahaha..

back to juju's topic,
aku pilih jwpn no 1. sbb kalo aku rindu kt fahrin ahmad aku slalu tgk pic dia kt tv.hahah..(";)

susu dalam botol said...

kalau kita, kita keluar dgn kawan-kawan. kawan-kawan yang kenal dgn dia juga :)

Miss aiza said...

hahaha, hek eley ana, aper kes obersea, obersea kt mana wey? lombok ke ? hahahaha. Aku tak nak disenaraikan sume diatas...Aku cari spare lain. Hua hua hua hua

Anonymous said...

write down in a piece or maybe a rim of paper what exactly you feel rite now, like an essay but dont care about the grammar, your hand writing wat u feel not writing wat u will thinking....means tangan xkan stop from writing because u just write wat u fell, bkn tulis then pk ape....u know wat i mean rite???then bile dah abis luah atas kertas, koyak kertas tu kecik2 dan buang dlm tong sampah, thats what i did when i need to be alone or nothing to be share with others...u can try!!!

aS_c0mei said...

cik orennnnn...xleh kontek langsung ke kat laut tu?xleh emel ke ym ke call ke?huhu...

klu leh sume tu...sy akan pilih emel,sy akan emel seharian ms spnjg ada kat opis.hahhaa....kira cam pilih yg no 3 tu la,cam diari la kan.tulis apa yg jadi every day.at least dia tau perkembangan kita kat sini.hehe...

sbb ms ngan my hubby dulu,dia blaja kat t'ganu,me kat perlis..so surat akan ku anto 12 keping...:D
tu zaman thn 2000 dulu la.hehe..sebaik dh kawen skrang,hari2 leh jumpee.........yay!

Cik Oren said...

br dpt on9 la as_comei. tu pon kejap jer. die punyer connection asyik putus2.uhux. xper la at least da luahkan ape yg terpendam..ehee:D

thn anyway:)

XEEA said...

makan, makan dan makan!
the best solution. heeeee