Jom ikut UK

Tuesday, November 11, 2008

..:: Malas Tahap Dewa ::..

Sesungguhnya kan...hari ini aku tersangatla malas utk buat apa-apa kerja...Setelah berita x baik ku terima aku jadi terus hilang semangat untuk meneruskan masa depan ku di sini...

Apa harus ku buat ya? Surfing internet? Membaca blog? semua telah ku buat sampai aku kebingungan nak baca blog siapakan lagi?

Hari-hari juga aku membelek emel mencari jika ada tawaran kerja yang sesuai denganku..Kalian mempunyai info kerja kosong x? jika ada, boleh la menFORWARDkan kepadaku.

Mana tau kalian juga boleh memPROMOSIkan aku kepada pengurus kalian.ehee..betul x? itu pun kalau kalian sudi membantuku. aku amat berterima kasih.

ku fikir, coretan aku cukupla sampai disini. puas ku memikirkan apa lagi untuk ku kongsi dengan kalian.:)

Ingat ya pesan ku, jika ada info tentang kerja kosong yg boleh aku cuba, jangan lupa untuk memberitahu ku. Terima kasih kalian

6 comments:

Anonymous said...

jue, jom kite niaga makanan nak???i pun mcm nak mintak resign je laaaa, tensen gilerrrr huhuhu

Anonymous said...

itu hari aku bgi iklan keje kosong kat GMi xnak try..jadi lecture lgi tue..kalau ko try.inysallah dpt..xyah pening kepala..tapi juahla dok kat bangi..ala bangi jer beb..dekat ngan member baik ko tue si Ana..heuheuue..xper juju..aku try tanya lgi..kalau der kosong lgi kat GMi aku bgitau ko..ok..no problem beb..

=Lan Chu----9w2-ZsR

Cik Oren said...

hehehe..nak niaga mknan r? saper nak msk? aku nk jd toke je bley? ehehe...

hehe..thx chukang..nway jumaat ni aku ade 2 interview..takus..ade xm dowl..huhu..wish me luck..:D

Mr Dino said...

bile set interbiu nye mek ju?

ker nak gie jadi petani..? tanam serai ker.. tanam ayam ker... tanam kucing ker...

susu dalam botol said...

dah boring eh dgn kerja skrg? nanti kalau ada, kita bitau awak :)

Cik Oren said...

aah la hydd..thx:D