Jom ikut UK

Monday, November 10, 2008

..:: EG's Wedding ::..

Selamat Pengantin Baru buat Eg or name sebenor die Rus Izman n teman sehidup semati nyer Alisa..

Wedding Eg ni berlangsung pd ari Sabtu mlm ahad br ni 8/11/08. Aku agak teruja jugak sbb sgt la ramai org kat wedding die.. memula aku kompius..ni wedding org malay ke cine ke india ker???hik hik hik...

ye la, mana x nye, semua yg jd security kat ctu almost Indian Guy..huhu..n jugak yg dtg wedding tu mostly pakai 2 piece and dress..ala-ala Inggeris gitu...b4 aku cr parking, aku tny la security tu wedding saper kah ini...n i was correct Izman's wedding.hihi...

ape lg..jom2 cr parking..perut ku udah lapo...

makan..makan...lepas mkn jom amik gamb ngan pengantin..

tadaa...EG sgt encem...mmg cocok sgt ngan Alisa...congrats uol..



Sorry yer guys, pic sume blurrrrr...nak kene cr kamera br ni..hikhikhik

7 comments:

iewaamir said...

eisk ..eg xngajak pun..nyampah betul sombong !!!

Cik Oren said...

ms kitorg smpai tu skali ngan pak lah. die jmput yg mane die kenal je kot kak iewa..huhu..akak pnh sembang ngan die x? hikhikhik

Mr Dino said...

yay camera baru.... yay~~
bile??

Cik Oren said...

waaa...jgn tny sedey...kempunan cam batu belah jer bley..sob sob sob

Mr Dino said...

swipe card jer dulu.. pikir kemudian.. HUA HUA HUA~~ =)
bile mek ju? bile??

Cik Oren said...

swipe card?? card pun x lyk nk apply..hihi :P

susu dalam botol said...

awak yang pakai baju oren ke? :)