Jom ikut UK

Wednesday, November 5, 2008

..:: Baby Sitter ::..

Saya dpt baby dr Korie Morie..Nama nyer Mimi..
Dia sgtla comel..sy geram die..
Kami semua sgt terkejut..sbb pd asal nyer...Mimi tu Korie nk jg sbb kununnye nak suh bkawan ngan Beyonce. tapi malangnye si Mimi ni sgt la manja...die ni baby tunggal dlm family die..so die x pandai berkawan ngan baby2 lain. haih~

Korie sgt kesian kat die, sbb die sgt grg n diam je (ttb jd passive) bile beyonce ada skali. mayb die cemburu. So pepg tu, Korie msg aku, tny nk jd baby sitter x? teruja jugak aku nk jd baby sitter. tp bile pk die da umur 6-7 bln gitu.. aku jd was-was mau amik ke idak..

ye la, nnt berak die...kencing die camner..then korie ckp semua tu di tanggung beres..mknan n segala berkaitan ngan die da disediakan.ahax..Then aku tny die ade upah x? hahaha...juz joking:D

Yang kami terkejut nyer...Mimi ni sgt la notti n hyper-active le plak duk umah aku..penat aku melayannyer..huahaha...

Nak tau sape mimi ni? ni la die baby di bwh jagaan ku...

Mimi ni kucing tau...:D ..jgn mare ye~

4 comments:

Miss aiza said...

Kepada Baby Mimi :
*Jangan lupe dok umah orang elok elok, jaga diri bebaik, jangan dok nakal
*Wikend nnt, dady and mamy bwk once g melawat mimi
*Jgn mkn kuat sgt, yg penting jgn terikut aunty juju mkn kuat.
*Jangan lupe srh aunty juju mandikan mimi tau.
*Yang penting !!!! Jangan lupe srh aunty juju banje makan, sbb tinggal mimi sorang kat umah.

Cik Oren said...

hahaha..mengong ko:))..aku rs mimi tu penakut air la dowl. sbb aku renjis air je ciput die p lari nyorok.ahaha..

aku tgh pk cmner nak mandikan die nnt.kucing aku dlu letak bwh tudung saji.ni umah aku xder tudung saji.hoho

Mr Dino said...

gile kejam buat "water torture" kat kucing.. isk isk isk....

susu dalam botol said...

chomelnya kucing! tp kita takbleh nak rapat sgt sebab kita alah :(