Jom ikut UK

Wednesday, November 4, 2009

Jawapan yang aku dapat dr YM!

 

hahaha…aku bley gelak je bile dpt jwpan dr kgkwn aku ni. Sambil pk jwpan, memasing leh try praktik tu..ahaha…maksud aku ade yg terus korek idung n bau..tul x? hahaha..kalo ckp x..nmpak sgt korg tipu..

Jawapan pertama dari kwn aku name Iqbal


hasfirul: ye ke tak bau?
hasfirul: cube ko tutop idop then bau
hasfirul: *idong
DaIsY: hahahaha
DaIsY: aku pun xtau
hasfirul: itu pon nk kene ajar
DaIsY: heh
DaIsY: wei
DaIsY: ttp idung mane leh bau
hasfirul: boleh
hasfirul: jgn tutop kuat2
DaIsY: cb ko ttp
hasfirul: tutup kt ujung idong tu
DaIsY: leh ke bau
hasfirul: then try bau
DaIsY: bau jari ko la
hasfirul: isk
hasfirul: itu tutup
hasfirul: guna jari
hasfirul: ni kepit ujung idong tu
DaIsY: hahahah
DaIsY: iqbal..kalo aku kepit skit pun xleh bau
DaIsY: x bernafas la aku
hasfirul: ko ni
hasfirul: boleh la
DaIsY: idong ko bsr leh r
DaIsY: aku ni kecik
DaIsY: xleh
hasfirul: ko ni deria bau ko kurang la.
DaIsY: hahaha

Jawapan kedua lak dari adik aku. Neni

neni_1402: wey thi hidung de bau erk
neni_1402: xpnah lak aq bau slme ni
neni_1402: plik tul la laki mu ni
DaIsY: hahaha
DaIsY: ader
DaIsY: ce mung cium
neni_1402: geli aq nk cium thi hdung ni

Jawapan ketiga dari kawan aku; Lan Chukang


azlan shah: jup..bgi masa sket..
DaIsY: hehe
azlan shah: soalan cepu emas tue weh..
azlan shah: pening nak jawap tue
DaIsY: hahaha
DaIsY: aku smpai bergadoh ngan die pasal soklan ni
DaIsY: laki aku ni mmg ngokngek skit
DaIsY: ahahah
azlan shah: heE..~~~
azlan shah: okla tue...
azlan shah: p tak leh blah dowh soalan tue
azlan shah: heE..~~~~
azlan shah: aku pun tak tau nak bgi jawapan pe..
DaIsY: hahahah
DaIsY: ke ko tgh korek idung ni
azlan shah: de unsur2 lawak
DaIsY: pastu test eh??
azlan shah: sekali la tue kot
DaIsY: hahahahha
azlan shah: teori and praktikal
azlan shah: =))
DaIsY: =))
azlan shah: soalan mmg susah gilala tue
azlan shah: aku rasa
azlan shah: sainstis pun
azlan shah: xleh nak jwp
DaIsY: hahaha...
DaIsY: aku pun x tau la laki aku ni..mmg ske bg aku soklan pelik2
DaIsY: yg aku x pnh terpk..ade je die terpk
azlan shah: hoho..
azlan shah: okla tue
azlan shah: igt nak berguru ngan asben ko la

4 comments:

Anonymous said...

hoho..sampai begitue skali ea..penangan soalan asben ko..dasat..dasat..heE..~~~~

p pratikal yg di ajar oleh member ko tue..aku rasa betul gak..posible gak tue..cuma maybe bau dia tak kaw lgila kot..sebab tak bercampur dgn oksigen utk membolehkan dia bercampur dan membentuk satu molukel yg dipanggil enzimonomotopo...

sprti yg diberitahu oleh pakar saintis kita Profesor diraja Ana..
erk..~~~heE..~~~~~

-lan-92'

Hantu Ulam said...

hahaha..aku hanya mampu GELETEK PANKREAS aku saja...hahaha

Anonymous said...

sib baik ko geletek pankreas ko..kalau ko geletk kornea mata ko x ke lgi haru jadinya..heE..~~~

Hantu Ulam said...

haha..kalo geletek kornea mata aku..x dpt la den nak lihat Incik Suami lg..hoho