Jom ikut UK

Wednesday, November 25, 2009

2 Bulan Kami ;)

Memulakan perjalan di pagi Sabtu, naik dan turun bukit._B213528 

Yay! Sudah sampak ke destinasi kami.

.

.

.

.

.

.

Awana Genting!   _B213529

Jom lihat permandangan dari balkoni bilik…sungguh nyaman..rasa nak stay sini terus jer..haha

_B213532 

Kabus tebal, cmner nak mandi ni..baru je plan nak berendam…alamatnye aku beradu je laa..hua hua hua_B213538

Jom kita pekena kopi kat Old Town white Coffee…_B213568

  

        Ops apa tu??_B213573      

                         erk….bumi kat atas??                            _B213574   

alamak…pegang tangan die!_B213581 

Mari kita mengukur ketinggian.._B213582

_B213592

Untuk semua..senyum….;)

_B213609

Jom tgk Pertandingan Singa Menari.

_B213618

  Budak ini sungguh comel, ok! mcm anak Jepun je aku tgk..Tp realiti nya dari Indonesia.

 

dah..dah..jom kita balik! Masa untuk istirehat…;)_B213628 

Selamat Malam..nanti kt sambung lagi!

3 comments:

[ Hanie ] said...

syoknyer honeymoonnnnnn!tp tu la kan, musim2 ujan kalau pegi ke atas2 gunung ni, sgt mengecewakan...kabussss je memanjang huhu

Hantu Ulam said...

hohoho..tu la kak hanie..mmg sejok x hengat punye la. da la tertinggal sweater lak..menggigil wo0..

Anonymous said...

menggigil xper jue..at least ko de abg sayang ko..leh dia peluk ko..pe nak heran...heE.~~~~

-lan-