Jom ikut UK

Tuesday, November 24, 2009

Empat Serangkai

Setelah sekian lama tidak berGATHERING, jadi aku dan ana cenonet plan nak jumpa MOMO sebelum dia menjadi PUAN mcm aku. hee…

Ini la tempat berkumpul_B153495

dan

Ini menjadi tempat mengisi perut & lepak ;)

_B153472

Salah satu sebab aku jmpe dia, sebab nak minta maaf aku x dpt g wedding die either Terengganu or Kedah. Frustrated jugak x dpt tgk kawan baik melangsungkan perkahwinan bersama insan yg tersayang. Seyesli, mmg frust menonggeng. tapi aku masih lagi dalam sesi MEMUJUK Incik Suami utk pergi Kedah.ehehe…suh die amik MC sbb kalo mntak Cuti asyik kene reject je.ahaha

Byk yg kami sembang dan makan.hua hua hua..ok la aku pen-off kat sini je la. xder mood la nk menaip byk2. layan je pic yg diambil oleh Incik Suami kat bawah ni ok.

last but not least, Selamat Pengantin Baru to my dearest friend, Mohaiza Mohamad & Zulkhairi Man

_B153506

_B153492

_B153491

8 comments:

aJLeaa said...

wowwwiieee yg pakai baju biru tu cunnn semacam arrrr tp gemuk gak huhuhu

SundaeCone said...

cuba korg cr perbezaan between org yg da kawin ngan org yg single..

err..
err..
lerr x dpt ke..

cuba tgk kasut dorg..married ppl wearing high heels..me wearing sneakers.. while ed wearing separa heels sbb dia tgh dlm mode practise..ehehe..

Hantu Ulam said...

ed - haha..mmg cun pun ;p

ana - aku dah agak dah ko akn notis yg tu..ehehe..tp aku da lame ape pakai heels :P

Anonymous said...

xper jue..ko tunggu jela si ana cenonet (huhu..aku suka perkataan ANA-cenonet..~~)..kawen plak..adakah dia akan pakai heel..or tak..?..heE.~~~silap haribulan lgi tinggi dia pakai..erk..~~~~

-lan-

Momoe said...

1. Korie bukan nama itew....Correction "Zulkhairi Bin Man "

2. Married ppls doesnt mean kena pakai heels. Aku pakai heels sbb aku start keje baru 6 months ago. No choice, must wear smart, tak dpt la pakai sneakers ke apa, Even jeans pun kena plain and t-shirt plain bercolar untuk jumaat je.

3. Im fatty also....currently tiap tiap hari g gym. Lari, sit up, sauna, dance.

Hantu Ulam said...

Momoe - Ok aku buat pembetulan skang jugak!

[ Hanie ] said...

along nak kawen bile tu????? wahh syoknyerrr :D

Hantu Ulam said...

lor kak hanie, momo dah kawen la.. jumaat lepas 20/11. hoho..
tapi juju x dpt g. Tp yg kat Kedah xtau g cmner ;)