Jom ikut UK

Thursday, March 10, 2011

Saya Rindu

Maaf kepada kalian yg telah jelajah blog cabukku ini. Aku masih x berkesempatan nak jelajah blog korang. Maaf sangat2.

Sekarang aku sibuk dengan UAT kat Petronas. So no connection dan jugak coverage fon pun cam hampeh. Ini pun aku duk kat hujung tingkat sbb nak coverage. Aduyaii..

Aku rasa ni gara2 the yellow fat guy tu x dpt follow aku naik lif. Aku rs mayb die tu Obes.tu sbb coverage pun hidup malu mati segan..adeyh..

Tetiba aku rasa rindu dengan keluarga kecilku. Dek kerana kesibukan ms bersama tu kurang. X sabar nk tggu dis Sabtu, we ol blk Kg. So bley gather2 3 of us.

Miss my charming hubby n my lovely princess..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

Momoe said...

Mu tu rindu bapak anggun eceli. Wuakakak

Hantu Ulam said...

hahaha..of kos ler.

cian anggun wei, semlm x sempat main ngn die.

kul 10 da ajk tdo :(