Jom ikut UK

Tuesday, January 19, 2010

Perkataan Agak sensetip ‘Bulu’

 

Sebenarnya ni kisah semalam. Tapi x sempat aku nak hapdet sebabnye aku nak cari gambo Bulu Ketiak kat ofis asyik orang datang ke tempat aku jer. wakaka. Ye la, takut gak beb waktu aku search kat gugel…baru type  BULU…memacam BULU da kuar. hampesh betul la.

Camni kisahnye, aku wat testing semalam. pastu byk sgt BUGS nye..so aku ni bengang la jugak. tiap kali aku wat testing asyik BUGS yg same je. aku pun trus g serang developer application ni. Serang maksud aku tu bknlah g gadoh ke hape..huahuahua..just g tny die nape BUGS yg same? n bla bla bla kan…

Tetiba, pas aku tanya tu. Developer ni p menggeliat ntah cmner aku nampak bulu ketiak die camni –> image eeeeeeeeeeee…series laaa ~!@#$%^*()

Aku ni pun da terasa cam nak ges

Fuhhh…mmg aku da kutuk r dlm hati aku ni.. (pergh..gile betul la Ca Ya Nun Alif ni…geli betul aku..eee pengotor !@#$%^^&*)

Aku mmg pantang skit bulu ketiak smpai terkeluar ni or lebat semcm…gile pemalas nk gunting ke cukur ke..eee…dlu pnah gak zaman study aku ade dak pompuan yg bulu ketiak panjang giler beb. aku ni xder la org yg teliti sgt smpai perhatikan semua perkara..tp kalo dah terang2 ade bulu terkeluar dr lengan ko, pastu plak ko pakai spegeti je..mmg dah sah la aku nmpak kan..eee..mmg aku trus BAND r pompuan tu n trus MARK as pengotor n pemalas…itu baru ketiak beb..kat lain x tau nak kate la aku…huhuhu….

eeee..aku terkedu beb ade org cmni…

5 comments:

aJLeaa said...

sabo je laaa, anggap je die xde mase, bz sgt hehehe

Anonymous said...

erk..~~~hampeh tul..apsal ko tak bakar je terus bulu ketiak dia tue..~~huhu....

-Lan-

Anonymous said...

bangsa tu memang tak tahu gunting atau cukur, tapi shave muka tau pulak
panjang tak payah cakap
setiap kali makcik cuci toilet,
selalu nampak rambut panjang panjang kat seat toilet

Hantu Ulam said...

Ed - adeyh...xleh tmer r alasan xder masa...eeee

Lan - haha..kalo aku bley bakar, aku bakar da wei...tapikan aku rs aku x la kejam sgt cm idea ko tu..paling tidak pun aku bagi hadiah gunting kat die, xpun bg shaver ker.wakaka

Hantu Ulam said...

Anonymous - erk...begitu kah...