Jom ikut UK

Thursday, January 21, 2010

A.N.JELL

 

20091214_anjell_main2

Gara-gara ini, aku x sabar balik keje dan aku tido pukul 3 pagi..hoho

Adeyh, nasib baik aku terjaga kul 8.20 am td.. kalo x, abih la aku dtg lambat keje ari ni. huhu..mmg best la citer You’re Beautiful ni…leh wat aku ilang stress n aku hepi…Ilang n lesap segala masalah aku. wahaha…

snapshot20091125234339

waaaa…aku jatuh cinta ngan HyungNim…huhu…ops sedar ckit aku ni dah berSuami…hihi..

Aku ingat tu..hehe..Incik Suami x kisah pun sbb die ske bile dgr aku hepi…Ye la, after kawen boleh bilang la bape kali sgt aku hepi…huhu…

Aku mahu hidup Ceria seperti dlu…Chiayuk ULAM…FIkIrKan BoLEh!

5 comments:

aJLeaa said...

haaaa tau xpe, sy tdo kul 2am tp die yg liat nak bgn, kejut pun x sedo2....isshhh

Hantu Ulam said...

hahaha...ed jgn r btau org..

malu I..:))

Anonymous said...

cheh... ingatkan jatuh cinta dgn sape tadi. tak sampai setahun kawin dah jatuh cinta... kes ni lagi berat dari kes artis2 kat Malaysia... muahaha...

SundaeCone said...

ju..ko pasan tak cara tae kyung sebut nama go mi nam. org lain sebut bese jek.dia punye nada lain dr org lain..lawak doh ..

Hantu Ulam said...

Anonymous - haha..mane leh aku jatuh kat org yg kenal aku..cukup la pd suami aku..ahaha

ana - aah..tu r ana...kan best kalo die panggil name aku lak..wakaka..berangan byk tul!