Jom ikut UK

Thursday, October 29, 2009

Ini kisah Joyah Bila dapat Kamera

 

ala..korang xkan xtau bila sebut je name JOYAH

semua org dah leh agak perangai nye cmner kan???

tul x? hehehe

As usual Joyah ni kan slalu nye OVER-ACTING..

ckpnye beria..abih sekampung kenal JOYAH..

ye la, mane x nya JOYAH ni da memang SINONIM ngan si mulut becok..

 

 

tapi JOYAH yg aku nk tunjuk ni agk pemalu kalo dpn org len selain family..

xder la becok sgt mulut die..

tp leh thn jugak la kan..

kallo aku rs bengang sbb byk sgt soalan die tny..

mmg kompem aku tukar la name die panggil JOYAH..ehehe

seyes..kalo tgk tv pasti segala skrip mak nenek die tny balik aku,

“Makteh, kenapa die cakap mcm tu? Sepatutnya cam ni..x boleh camtu.kenapa..kenapa…”

“Makteh, kenapa dia buat camtu? Kenapa ye dia x buat camni? Cikgu kakak ajar buat cam ni!”

waaaa..jenuh aku nak menjawab soklan die kalo aku tgk drama ngan si Joyah ni…huhu

xper la, nak wat cmnerkan…memang budak umur 6 tahun ni memang byk sgt persoalan dlm pkran diorg..tats y la dia keep asking..so be prepare la kalo sesape yg ade anak buah tu ye..nanti ank buah korg da umur 5 or 6 tahun, tahu la nasib korg duk melayan si mulut JOYAH ni..heheh

Jom kite layan pic SS yg di ambil oleh si JOYAH ini..adios amigos….

280920092210 300920092245

290920092216 290920092217

290920092224 300920092258

Jom kite hiburkan hati sama-sama…hahahaha=))

macam-macam la anak buah aku ni ;))

2 comments:

aJLeaa said...

siannye I lum ade anak buah...anak tekak je ade huhuhu...

Hantu Ulam said...

hahah..itu pun ok jugak ed..dr xder anak terus kan..hihi..

ed,suh la adik awk kawen cpt2..kate da grad..hehehe