Jom ikut UK

Wednesday, January 19, 2011

Two Beanie to let go :)

 

Bulan lepas aku ade order Beanie Crochet ngan kak fizan kat sini. Kalo korang nak tempah ngn die pun boleh. memang puas hati dgn kaitan akak fizan ni. Eceli aku da tempah byk da ngan die. hehe..da jadi pelanggan tetap da aku rs.hihi..

Tapi masalahnye kepala AI ni kecik lg. So aku pk baik aku bg sesape yg nak. Untuk AI plak aku akan order lg ngan kak fizan. hehe. wat design lain la plak yerk. hehe..

Sebenarnye aku terseksa bila tgk beanie x dpt di pakai oleh AI. haha..boleh x gitu.

Ok la, aku xnak bg gitu je beanie ni. Aku nak korang state the reason

“Why you must have this beanie White/Cream.” 

Korang hanya boleh pilih salah 1 sahaja SmileAdil la kan. So ini bermakna aku akan bagi kepada 2 org pembaca blog aku.

Beanie White

Beanie White (12 bln ke atas)

Beanie Yellow

Beanie Cream (12 bln ke atas)

 

Beanie ni padan utk baby yang berumur 1 tahun. Aku da test da kat kepala anak kwn aku. tapi baby tu boy so x dpt nak bagi die Smile with tongue out

Tarikh tutup 31 Januari 2011 Smile

11 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

ngeh2.. qimie boy, tak dapek nak join

Hantu Ulam said...

hehe..sorry

Mrs Nageb said...

Mareesa pun kecik lagi..huhu comeynya beanie tuh..huhu :)

Hantu Ulam said...

boleh je kalo nak. tp kene simpan dlu la.huhu..

mama aisar said...

i nak join...


“Why you must have this beanie Cream.”

bcoz....aisar suka kaler oren....he..he...mostly barang aisar mesti ada kaler oren or merah...lgpun aisar mmg dah ada satu cuma kaler pink jer...n ..beanie cream nie sangat cantik la ..he..he...
give me ..give me..tau...

Anonymous said...

nak..nak..santik tp kepala suri kecik bangat

MAK SURI said...

nak jugak..tapi kepala suri kecik bangat...

Nora Latiff said...

juju, kalo kepala AI kecik, leh tunggu smpai da besa, kejap je tu, hehe.. tp nak gak la join contest..

why i must have this beanie white...

bcoz i mmg suke tgk anak i melawo walaupun i tau bapak die mesti suh tanggal everytime i pakaikan topi or hair band.konon2 anak rimas ler tuuuu..bior laa anak i, suko ati i laaa nak pakai kan die ape pun..

sekian..

Hantu Ulam said...

mak suri - xpe leh simpan :)

nora - betul tu pedulikan ape ayah diorg ckp ape..hahah..time ni la nk melawo..nnt die da reti memilih xleh da nk beli ape2 kat diorg.heheh

mama aisar said...

mak suri ...ita kan...

Hantu Ulam said...

aah..hehehe..