Jom ikut UK

Wednesday, January 26, 2011

Tumbesaran Anggun Part III

 

image

Bu bu ba ba…burppppp burppp

itula yg slalu AI bebel. Rasa cam kejap sangat masa berlalu. Alhamdulillah setakat ni aku dapat lihat sendiri sedikit demi sedikit kebolehan AI.

Bestkan jadi mak ni Smile

Semalam AI da mula sembur air liur dia dan buat belon. Oh suke sangat dia. Siap ejek Maklang die yang marahkan dia. hihi. lawak.

Layan je la video kat bawah ni k.

AI & the bubble

Sekejap je masa tu berlalu. Anak aku da 3 bulan. sob sob sob terharu.

2 comments:

Anonymous said...

mak aku ckp....rambut kaum ibu akan gugur time baby start main air liur....:D

and has been agreed by many.

maybe ko kena jaga rambut dgn lebey care.....hehe

Hantu Ulam said...

aah betul tu..mmg rambut aku da start gugur pun.

dan aku rs cam org sakit leukemia le plak bile da terlalu byk kan..huhu