Jom ikut UK

Wednesday, December 17, 2008

..:: Vote ::..

ok kalian..

saje je untuk marketing Online Shopping aku dan kawan sepeniaagaan aku. Kepada sesiapa yg suka dengan tudung bawal dan macam-macam lagi variasi tudung ( akan update dari semasa ke semasa ) boleh la singgah kat blog Online Shopping kami.

Harga yg diberikan adalah termasuk dengan postage. ( lagi banyak anda beli harga lagi sikit anda membayarnya..kira mcm diskaun la :) )

Buat masa sekarang kami hanya menjual tudung sulaman tangan ok.

Sila lah vote perniagaan kami di sini :- Supermummy

2 comments:

susudalambotol said...

kenapa dah lama tak update blog? :)

Cik Oren said...

hihi..br saja pulang dr kampung...sabar ye kak hydd :P