Jom ikut UK

Tuesday, December 2, 2008

..:: Marah ::..


Aku marah sgt dengan driver bas Kolej kat rumah aku tu...Pagi-pagi dah Jerkah aku dan cakap BODOH kat aku....eeeeeeeee aku gerammmm sangattttt..

Aku mcm terkejut ...yang bley aku balas balik kat org tua x sedar diri tu " ape lak suke-suke je cakap org Bodoh ".arghhh...

Ceritanya camni:

Aku dari Selatan nak ke Utara umah aku..kat ctu ader roundbout yang boleh aku uTurn ke Selatan semula. Lepas tu kat roundbout tu bas tu mcm tunggu aku naik jer sbb die nak turun ke Selatan..Then aku tunggu die turun dlu...lame aku tunggu kat bawah..bile da lama sgt..aku pk mesti bas ni bagi aku laluan dulu kot..so aku pun naik, tetiba dekat ngan die...die buka tingkap bas dan JERKAH aku BODOHHHHHHHHH......

aku yang tgh bawa kete..terkejut beb...aku sound pun lembut lagi..huhu...lepas je aku uTurn tu...aku rs nak bawa buldozer dan rempuh jer bas tu...Dasar org tua x sedar diri!..giler kurang ajar...iskk..aku memang marah sangat kat driver tu!

eee aku da mati akal x tau describe die camner lg..camni ker org tua bg contoh kat org muda?? x sedar ker...yang kubur tu senantiasa duk panggil engkau wahai driver yang kurang ajar!

5 comments:

susu dalam botol said...

kita rasa semua driver bus ramai camtuh kot?

Cik Oren said...

susudalambotol - ye ke.huhu.merasa jugak la sy ngan driver bas bengong.huhu..

Mr Dino said...

apekah? WAHAHHAHA.. lawak la mek ju nih

Xeea said...

sebab tuh laa dia jadik drebar bas.

kalo tak, dah jadik doktor kot.

Cik Oren said...

xeea - tu r pasal..cam HAPE je kan..