Jom ikut UK

Wednesday, October 29, 2008

..:: Visit HighLand Estate ::..

hehe..jgn terpengaruh dgn tajuk di atas. Actually we ol p Janda Baik. saje jer sbb bertolak awl pg dr umah aku kat Kuantan. smpai jer Janda baik kitorg p mkn. Iqbal da lapo. We ol sembg ngan pakcik kat kedai tu. die la ckp p la visit umah Waris ( hantu dlm kekasihku seru ). kitorg per lagi.. agk teruja jugak la kan. ehehe..

kitorg p mencari Pulau Santap atau Haighland Estate jauh ke dlm smpai da nak ke Bentong. kuang kuang kuang.. sib baik tny budak2 tu blk.hehe.. bila da tny tu..leh plak momo tny, dak2 td kaki jejak tanah x?hahaha..siot jer..terbawa2 citer kekasih ku seru la plak..ahaha.. k la xnak berceloteh pjg..kat bwh ni ade several pic aku, momo, iqbal n korie..posing ajer....


di sepanjang perjalan ker Pulau Santap iaitu umah Waris di Highlan Estate ( dlm citer Kekasihku Seru)
Sape ingat pondok bas tu?? ehehe


ni la die umah Waris or umah Suri.:D
Actually nama tpt ni D'Ark Resort..best kat cni..aman damai. kat sebelah tu ade sungai..


korang klik gambo ni bg besar..then akn nmpak umah pondok yg x siap..waktu Maris larikan darah ibu die..konon nye nak wat test DNA..:D

5 comments:

Miss aiza said...

Hahahahah Benggong la.... Duet tak habis sgt, gune duit time kat janda baik tuer, tu pn singgah gerai makan nasi. masa kat terengganu sume mkn free, mandi free, rehat free, gila la... We shud this coti coti often.

Cik Oren said...

ahaha..betul2..tp kn set r duit utk badgeting bape..sure punyer bley g jln2.heheh

aS_c0mei said...

ops...eh..eh...janda baik...kampung suami ku.lalala...

ohh...kat pulau santap kan tu.hehe.takot la cite tu.x penah tgk pon.hihi...

btw,salam kenal.blog hop from kak iewa blog's.hehe...

Cik Oren said...

to as_c0mei - hehe..blk kg shud pergi Pulau Santap..sesuai utk hanimun kali bp ntah.ehehe..aman damai kan kat sane..:D

Mr Dino said...

tak amik gambo hantu ker?? bak la sekeping dua.. takde hantu ori... korang jadik hantu pon ok jer... up la ju....