Jom ikut UK

Thursday, October 23, 2008

..:: Secubit rasa ::..

hhmm..smpai ari ni aku kan tersangatlah bosan utk menjawab pertanyaan da tunang ker? bile nak bertunang? bila nak kawen?

tahukah kamu...aku da xder perasaan jer nk kawen skang. bile tgk pic kengkwn kawen..best jer...tapi aku? aku slalu pk..cmner agknye kalo aku da berumah tangga..da jd isteri org..jg makan n pakai org.uhux..dpt ke aku handle semua tu?? x yg paling penting dpt ke aku jg hati family br ku nnt? penat kan bile kite terlalu pk...

mcm ni la perasaan aku skang..aku da naik bosan dah..bile surf pasal brg2 hantaran jer, org akn tny Bile nk kawen ju?huhu..sedey pun ada...aku da x semangat nak kawen...

Biarla masa yg tentukan..kalo aku ada jodoh..kawen la aku nnt..kalo x der jodoh nk wat cmner kan..Sesungguhnya Allah da aturkan hidup kite sebaik yg mungkin...terpulang pd kita cara bagaimana penerimaan kita..tul x..

4 comments:

Anonymous said...

dah kena risik tu, xkan lerrr xjadi kawin kam...at least dah de calon :p

Cik Oren said...

baru je di risik..bknnye di tunang:P..calon mmg ader..tp lom tentu konpem..tul x

ain said...

aa juju..
aku da berada di phase ni ju..
aku paham perasaan anda..
wbagaimanapun mase aku leave comment ni..anda da selamat da pn mjadi isteri org..~tahniah

Hantu Ulam said...

hehe..alahamdulillah ain..
walopun mcm2 dugaan kn face,
jodoh kami kuat n tetap bersama..

ape pun aku arap ko kene sabar n tabah..jgn cepat mengalah!

chiayuk!