Jom ikut UK

Friday, October 17, 2008

..:: Collapse ::..



Sorry guys, ari ni br dpt update sume pics..rabu br ni aku demam terlalu tggi n low blood pressure, aku kn admit kat spital Sg. Buloh. uhux.

meh aku citer skit pengalaman pahit aku...Cian kat ofismate aku n merangkap osmet aku Cik Nad. Thanx ye Cik Nad. sbb kalo die x teman aku utk naik ke rumah..tentu aku collapse sensorg kat dpn lif umah aku.uhu..kelam kabut die nk ngangkat aku..sib baik ade aunty Chinese n 1 of da Indian guy tlg angkat aku ke kerusi guard. sedey sgt rsnyer time tu..nad ngan yg kelam kabut call sana sini..smbil tu aunty tu tlg urut2 leher aku smpai aku muntah..2 kali jugak la..br la rs lega skit..then aku duk la dpn lif tu dgn x bermaya nye tggu abg ipar ku amik utk bw ke spital.

smpai je kat spital, kn tggu lg utk jmpe doc. no aku 2032, no skang 2030..tp mak aih..2 jam gak la nk jmpe doc.tensen jer...nk jer aku collapse kat diri aku lg sbb nk jmpe doc cpt.ahaha..tp aku x wat cmtu..ttb abg ipar aku ckp, my bf dtg dr Melaka..uhuhu terharu nyer aku...

Thanx my dear.

yg teman aku jmpe doc, bf aku la..doc tny aku mcm2, smpai la part piod aku.die tny bile last piod aku..aku ckp la skian2..then ttb doc tu tny "Adakah anda mengandung??" ttb je bf aku tgk aku dgn mata besar die..aku lg la cuak...ape ke he nye nk mengandung..sabo je la aku dgn doc ni..hahaha...pastu aku ckp la.." sy x kawen lg doc.uhux ". Doc ckp lg "kalo cmtu awk kn thn la utk msk air, cek darah n wat urine test semua.." aku lakpe lagi ngeluh je laa "haih~"

pic kat atas tu je la yg leh aku snap..oleh kerana spek aku abg ipar ku lupo nk bg..so aku x nmpak sgt nk amik pic lain..bf aku x leh teman..bosan jer keje aku tdo tdo n tdo..

di kesempatan ni aku nk ucapkan jutaan terima kasih pd penghuni Blok E Flora Damansara, yg tlg aku...n x lupa juga pd Cik Nad n oso my bf..thank u so much..

3 comments:

SundaeCone said...

uish dasat tuh..smpai disuspect pregnant??haha..memain2...jgn emo!!

ko ok ke dak skrg?? haih cane laa leh kurg drh ngan air ni. ish3..haa mekju..dr aku ckp lau nk tmbh drh, mkn byk2 ati ayam weh..

take care my fren!

Cik Oren said...

erk aku tulis kurang darah ke wei? low blood pressure la wei..tekanan drh rendah bkn kurang drh maa...huhu..

aku xtau la ana..ttb jd cmni..ni x ok la..khayal je rs ni

[ me myself ] said...

juju,ptt pn xde online..kamu sakit rupenya..adikku jg stress2 ya...rest cukup2...take care anyway..