Jom ikut UK

Friday, April 3, 2009

..:: Iklan ::..

Aku rasa iklan ni bagus untuk sesiapa yang merokok di luar sana...Tapi orang yang merokok ni bknnye x tahu kesan merokok ni pada diorg..tul x?

Macam abah aku jugak...makin di larang makin di beli...skang giliran cucu-cucu nya plak membebel pada atuk dia. Yang paling lawak, aku masih ingat lagi waktu abah aku merokok depan ank buah aku, tiba2 ank buah aku ni batuk smpai die nak termuntah..habis muka merah sume...then kitorg ingat bese je la...

Pastu keesokannye perkara sama berlaku, bila abah aku merokok dpn ank buah aku, mula la die akan batukkan diri nya smpai nk muntah2...Then baru la kitorg notice, yang ank buah aku ni akan batuk bile atuk die merokok depan die..hihi...

So sekarang, bila abah aku nak merokok je...dia akan duk jauh dr kitorg..ehehe...:)

Kepada perokok di luar sana...

Ingatlah bahawa Kematian dekat dengan Anda...

ops...org yang x merokok pun kematian juga sentiasa mengekori kita..hoho

2 comments:

Mr Dino said...

lolz.. buat la camtuh ads tue ju..

Cik Oren said...

buat ads camtu? camtu tu camner? tarak paham la Incik Dino