Jom ikut UK

Thursday, September 11, 2008

..:: Rayuanku ::..

aku mohon maaf jika pernah melukakan hati mu..

aku berharap sangat..
janganlah mengganggu hidupku lagi..
aku sudah melepaskan mu..
aku juga berharap engkau melepaskanku..
lepaskan hidup ku dan pilihanku..

aku maafkan mu..
aku merayu padamu..
tidak sanggup ku menanggung derita ini lagi..
Hanya Tuhan saja yang tahu penderitaan ku..
Bertaubatlah selagi masih ada waktu..

4 comments:

Ajleaa said...

bom kan je mamat yang pshyco tu tak pun wat je report polis, sbb kalu anyth happen die wat at least u dah de backup :p wish if I still have my 'policeman' sure I can help u on this

Cik Oren said...

nak buat report xtau nk ckp aper..bukti x kukuh..huhuhu:(

Ajleaa said...

his smses, emails, kalu de notes or letters die anto u should save and keep it

Cik Oren said...

ok noted. thx a lot