Jom ikut UK

Thursday, February 10, 2011

3d/4d versus Real

 

Hari ni aku off day sebab AI x sihat. Dan juga atas nasihat doktor supaya AI x di hantar ke Taska hari ni. Adey cian betul anak aku ni.

Semalaman aku dan AI x tidur. Bila aku baringkan AI dia akan menjerit sakan dah macam histeria. Aku cuak jugak. Cek badan semua takut ada mana-mana sakit. huhu. Ye la semalam AI kene gigit semut, habis badan die merah-merah dan ada biji air. adeyh aku tahu mesti gatal sesangat. Tapi AI masih tak boleh nak berkata apa-apa. Aku rasa mungkin sebab tu die macam fobia je nak baring.

Bila dah cek semua badan dia, tiba-tiba aku dengar dia bernafas lain macam jer. Bila teliti betul-betul, memang sah AI nangis sebab dia tak dapat bernafas guna hidung. Dia terpaksa nganga mulut dia. Dan asyik nak dukung jer. huhu..Maka dengan itu, aku semalaman dukung AI dengan beratnya yang sudah 6 kg itu….

Waaaaa habis tangan ku ini kebas..huhu

Apa lagi tepat jer pukul 7 pg, aku terus tukar baju AI dan siap-siap pergi klinik Pead. Balik dari klinik baru la AI boleh tidur dengan nyenyak…cepat sihat ye sayang mama.huhu.

 

 

Tiba-tiba aku nak wat perbezaan gambo scan 3d/4d yang aku ambil masa kandungan aku 7 bulan dlu. hihi..

WAN NOORSUZURAINI_16

Versus

IMG00172-20101104-0043

Ada sama x? Tang hidung tu ramai org cakap ikut hidung aku, tapi sebenarnya cik AI ni ikut hidung AF.hihi..AI ni anak bapak kalo nak tau. perangainya pun byk ikut bapaknye.ekeke

Nantila aku try godek2 album AF masa dia baby. pastu aku tepek gambo AF dlu2 kat sini ye. passtu kite leh bezakan AI ni ikut sape noh..Winking smile

6 comments:

...mommy jue... said...

siannya. anak ko selsema ke?

Hantu Ulam said...

x junn..lendir byk. sbb die jenis muntah die p telan blk..huhu

susudalambotol said...

Alaaaa. Chomelnya. RIndu bau baby new born. Wangi sangat.

Hantu Ulam said...

hidd - aah best bau baby. sy pun rindu ms memula AI lahir..huhu

Mrs Nageb said...

alalalla sian AI kan..
tang hidungnya tuh....sama :)

Hantu Ulam said...

mrs nageb - hehe..tu la dr dlm perut da nampak idung ikut idung ayah die :P