Jom ikut UK

Wednesday, December 29, 2010

Tumbesaran Anggun Part II

 

26 Disember 2010

Genaplah usia anak dara ku Anggun 2 bulan. Pada usia ini juga Anggun mendapat kawan baru iaitu anak Aunty Momo dan Uncle Korie.

Yey..makin bertambah la kawan Anggun..

Tapi Anggun masih belum pergi check up untuk 2 bulan. InsyaAllah hujung minggu ni baru pergi. Nanti la aku update berapa ketinggian Anggun sekarang dan berat dia. Tapi aku rasa Anggun da cecah 5 kiloooooooooo…sebabnya semakin hari semakin berat dan susu dia pun da x cukup 4 botol bekalan. huhu..

Aku pun makin risau dengan production susu aku sekarang. huhu…Aku harap-harap susu aku dapat bertahan untuk sampai umur die 1 tahun. Ye la susu ibu kan yang terbaik di dunia. Untuk baby yang minum susu ibu, antibodi dia lebih kuat berbanding baby yang minum susu formula. Jadi, aku akan berusaha untuk makan makanan yang akan menambahkan susu aku. InsyaAllah.

OK la, jom kita layan gambo Anggun di usia 2 bulan bersama Asyraf Iskandar Smile 

 

IMG00428-20101226-1420

On the way to visit Aunt Momo and her baby Smile with tongue out

IMG00429-20101226-1533

Ni la adik Asyraf Iskandar.
Terima kasih adik sebab sanggup keluar awal nak celeb8 bday kakak Anggun…yeee haaaa

IMG00430-20101226-1533

Anggun Iffah (AI) & Asyraf Iskandar (AI)

pssttt..perasan tak dua-dua AI?

IMG00431-20101226-1535

Anggun: Dulu Anggun duk kejap je kat tempat baby ni. Anggun x puasla mama. Boleh tak mama angkat adik Asyraf ni then mama letak Anggun kat sini..

Mama: aduhai anak dara aku ni..ye la mama letak Anggun kat sini.

Anggun : yeee haaa yee baa yee baa ( tengok tangan Anggun yang tak duk diam )

3 comments:

Momoe said...

Serious dowh aku baru perasan. Hahahaha. "AI" tak sangka plak.

Hantu Ulam said...

hehe..kan ari tu b4 ko bersalin aku da tegur " eh..eh AI jugak ye" hihi..

rupenye ko x pasan lg yg aku ckp tu.hehe

xeea said...

dua2 pun shomeyyyyy!!!