Jom ikut UK

Monday, May 3, 2010

Hujung Minggu yang Best..tip top..

 

1 Mei 2010, adalah hari yang aku nanti-nantikan…Oh yeahhhh!

nak tau naper? fuhhhhh….

ini adalah hari cuti bekerja buat aku dan Incik Suami. dan untuk meraikannya aku memilih untuk pergi Konsert Double Trouble Search & Wings….

dan

Ini Buktinya,

tadaaaaa…

..

.

29846_1406576961127_1133500668_1242723_7746251_n

Sanggup berbasah kuyup meredah hujan dan parking 1KM jauh dari Indoor Arena tu..perghh memang exercise abes la aku ngan Incik Suami.ahaha…Incik Suami mulanya bising gak sbb aku suh parking jauh…tapi aku wat bodo je la..sebabnya, time balik kami x yah lah berSeksa jem nak kuar dari parking kan..ehehe…

Komen untuk konsert ni, aku rasa best la…walaupun x puas hati sangat ngan Search sebab dia x banyak sangat nyanyi…Yang banyak nyanyi adalah Wings…syok gak la, majority lagu yang dinyanyikan Awie seme aku leh ikut…hihihi…

Memula g sane, aku ingatkan aku je mak buyung yang g sane. Tapi rupenye ade lagi mak buyung yang aku dan Incik Suami rasa mak buyung tu dah tunggu masa nak bersalin da kot..hihi..maksud aku perut die mmg besar la…da sarat wei…Janji Rock punye pasal kan..ahahaha…

Habisla anak aku kuar sure r rock nanti…ahahaha…

Ok, abes citer konsert.

Semalam, seperti biasa rutin hari Ahad, aku akan bangun dlu gosok gigi dan basuh muka…dan terus ngadap nestum dan biskut sambil menunggu JJCM…hahaha…

sape tengok JJCM semalam? Serina pergi restoren Ice Room kat Nilai…

29846_1406564360812_1133500668_1242686_1220593_n 29846_1406564480815_1133500668_1242687_6606929_n

Untuk pengetahuan korang, ptg tu jugak aku ajak Incik Suami pergi sane gara-gara terliur nak makan Ice Cream tu…ahahaha…sib baik dekat je Nilai ngan umah aku…dekat x dekat kalo gune Highway Elite tu abes jugak la RM6.90 byr tol.hihi…

Nasib baik la Incik Suami sudi melayan kerenah mak buyung ni kan.ahaha…Setibanya kami disana, perghhhhh…gara-gara baru masuk JJCM, kene beratur panjang beb…tunggu giliran nak meja dan kerusi…huahuahuahua…

Bila da dpt tempat duduk, kami memilih untuk order Durian Snow Ice…ini la die…

29846_1406564560817_1133500668_1242688_4245352_n memang sangat la rasa durian nye itu….perghhh….hingga menjilat pinggan tau…ahahahha…tipu jer :P

oleh kerana, terlalu ramai sangat org, servis pun x berapa OK. Tapi aku boleh maafkan la sebab ice cream die memang sedap weiiii…seyes..nanti aku nak pergi lagi…ahahaha….korang g la try kat Nilai Square…lepas mkn bley la g cuci mata kat Nilai 3 plak..ahahah…pastu abeskan duit kat sane…ahahaha….sib baik la Incik Suami x dapat gaji lagi..kalo x mahu 1 Nilai 3 tu dia borong perabot..ahahaha…tul x Abg?

Ok itu saja untuk minggu lepas punye cerita…daaa~

4 comments:

aJLeaa said...

aisseh mak buyung, nape kite ngidam mende same ni???mlm td i teringin nak mkn eskrim tp ape leh wat, xde org nak tlg layan karenah bukan mak buyung ni kan huhuhuh

Hantu Ulam said...

hahaha..ed..nnt kt g same2 nak? tp dis week mayb sy blk kuantan..nnt i nak g..i ajk u skali...ehehhe...bley je nk drop by amik u n ana...ahahaha

[ Hanie ] said...

huwaghhh..terlambat nak wish.. congrats juju!!!!! :D
sorry akak baru tau, heheh lebih kurang sebaya sikit kandungan kite yer ;) alhamdulillah....harap semuanya selamat k. Jaga diri leklok :) i'm happy for you juju :D

Hantu Ulam said...

aah tu la kak hanie...hehehe..akak pun jaga diri leklok...InsyaAllah dptla ank kite bersaing nnt..ehehe