Jom ikut UK

Monday, April 26, 2010

Ligan…Balun…MenTERKEDARAH..

Minggu hadapan kandungan aku sudah berusia 4 bulan. Alhamdulillah aku sudah melepasi saat-saat genting morning & evening sickness…

ye la, kalo sebelum ni aku tidak lalu makan. Skang aku macam nak balun semua makanan. Pantang tgk rancangan makanan, pasti aku akan keUTARAkan kepada Incik Suami. Aku mahukan itu…Aku mahukan ini….

Kekadang kesian jugak Incik Suami, pergi ke hulu ke hilir demi Si isteri nak makan macam-macam. 

Skang aku ligan makan sushi jer.. Leh katakan setiap minggu aku pergi makan sushi…tapi x pergi ngan Incik Suami, sbb die xleh masuk tekak katanya..so yg jadi mangsa aku adalah rakan sekolah aku dlu…Lan Chukang…hahaha

Thanks beb..sebab ko sudi melayan kerenah aku nak makan sushi…ahahah…jangan lupe simpan duit skit dpt gj bulan bulan ni yer…kite g redah Sushi King kat Sunway Piramid lak kali ni..Jangan lupa tau..kang kecian anak buah ko kempunan nak makan sushi..hihi…

Oh sushi..sushi….kita jumpa lagi hujung minggu ni smile_wink

images

3 comments:

xeea said...

err.. tapi make sure jgn mkn yg raw type oke. bahaye.

Hantu Ulam said...

x la..yg mentah mmg dr dlu lg x mkn..ehehe...x leh msk ngan tekak...ske mkn unagi tu..:D

Anonymous said...

hoh..pe lgi...jom r melantak sushi...heE.~~~~

-lan-