Jom ikut UK

Thursday, September 17, 2009

Sirih pulang ke Gagang

Sape pulang ke Pantai Timur Malam ni? Sure ramai kan..
ye la duk ngejar TOL FREE macam aku..hehe..
sape xmo free, ye dak?

Terima kasih MTD kerana sudi bagi duit raya pd tahun ni.. Kgkwn semua jgn lupa 24/9/09 pun TOL FREE juga. Jadi, jangan lepaskan peluang anda yang sudah ada di depan mata ;)

Hari raya tahun ni aku x buat persediaan sangat pun. Ye la, aku x reti nak handle 2 perkara dalam 1 masa. Mana nak siapkan barang kawen lagi, barang nak raya lagi. huhu..tahun ni kueh raya sume nye tempah ngan orang. Ada jugak orang bg free..ehehe..Terima kasih sebab simpati ngan orang nk kawen ni.hehe

Untuk rakan-rakan yang mengenali diri ni or baru nak kenal ke, kalau free 26 September 2009, jemputla datang kenduri aku kat Kuantan ye! Aku suke sangat kalo korang dapat datang. Lagi happening \:D/

Lokasi Majlis sila klik link ni ok.
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.
Pandu Cermat Biar Selamat k!

3 comments:

[ Hanie ] said...

congrats juju!!!
mcmmane majlis, jalan lancar tak? ;) sorry akak dan suami tak dpt hadir...akak ade kat johor. Ape pon, akak ucapkan semoga berbahgia sampai akhir hayat, selamat menjalani t'jwb sebagai isteri dan byk2 kan bersabar kalau ade dugaan tu ye :D

Hantu Ulam said...

wehee..everythings is ok kak hanie..;)

alhamdulillah..

its ok ;)

Hantu Ulam said...

wehee..everythings is ok kak hanie..;)

alhamdulillah..

its ok ;)