Jom ikut UK

Wednesday, August 27, 2008

..:: Weekend Honeymoon ::..

heee...last Saturday, i went to Melaka..where the 1st place my bf n I have a date..ekeke...konon nk imbas kembali kenangan lama la konon..On tat day jugak, aku g jenguk baby kwn aku time study lu.da 2 bln da Lukman Hakin..comelll sgt die..aku geram die punye pp...
Ni die nangis sbb aku kaco die tdo...bile da bgn...bg susu leh plak x ckp..ekeke...haih~ Sarip..kuatnye die mkn...ske main ngan die...pandai gelak bile kite agah die...hoho...

Then mlm tu..aku g mkn kat tpt yg aku slalu g time study tu...Amigo. aku ske die punye Mozarella Chicken..nyum..nyum...korang nk g melaka..try la g mkn kat ctu..femes tau kat melaka..


kat ctu ade penambahan menu dah..diorg da ade sushi..oleh kerana aku ske california roll so aku order..so yummieee...

sonok sgt holiday kali ni...rs cam br jer bercinta..ahahaha...tp kali ni keje aku g mkn jer...pas Amigos, kitorg trus g jejln kat jonker walk..ske jln2 kat ctu..sorry forgot to snap..

Keesokkannyer lak, pepagi dah kuar g mkn lagi..ehehe...kali ni p mkn kat MP. Name restoren tu Masakan Kampung Asam Pedas.best sgt..aku amik ketam cili api..waaa berselera giler...msti pelik pg2 da mkn nasi berlauk..ahaha...sbb da lapo..

pas mkn, kitorg g tgk wayang citer Zohan..lawak habis citer tu..tp aku pelik cmner citer tu leh lepas kat Malaysia.ye la cite tu pasal Israel n Palestin..n da most important thing, 4 me citer tu x sesuai utk bdk bwh umur tgk..agak lucah skit..hoho..xtau la bg org len kan..

Ptg tu plak..b4 aku berangkat pulang ke KL, aku singgah kat kedai Mee Sup Tengkera..dlu slalu g mkn ngan Iqbal n Momo..huhu...bg aku best la sup tu...kalo x clap aku la kan..Mee hoon tu pakcik kedai tu bwat sendiri...sbb x same cam kite beli kat kedai..



Nk try bleh la g kat Tengkera. kdai pakcik tu sebelah masjid Tengkera..kalo korg g sane tgk kete berderet..haaa tu la kedainye...

k laa nnt smbg...

2 comments:

Edalene said...

People should read this.

Cik Oren said...

hehe..thx