Jom ikut UK

Tuesday, April 12, 2011

Tidak ku Sangka

 

Anak dara aku da besoooooooooooooooorrrrrrr

IMG00307-20110409-1245

Baju ni aku beli masa aku xtau yang sebenarnya aku sudah preggy. Percutian kami ke Bali. Masuk Hard Rock Shopping Complex, menonong trus aku ke kawasan baju baby. Dan aku terus melekat kat rompers baby. AF x bg aku beli. Ye la nak beli utk sape. Tapi aku nak jugak. Aku berkeras kat ctu. AF wat bodo je kat aku. Aku ni tetap x bergerak kat rompers tu. AF tgk aku semacam je, pastu baru die ckp “ amik je la syg. nanti bg kat sesape yg dpt baby nnt” Aku dengan senang hati trus amik. Seyes mmg x pk pun utk ank sendiri.

Tup tup balik dari Bali, aku da preggy 2 bulan ghupenyeee…..hihi

Rompers ni utk baby 6 months. Tapi AI baru je 5 months. heeeeeeee tgk saja la bdn saya.

Banyak baju AI yg x terpakai lg. Aku x pasan ramai org bg baju yg umur 3-6 months. Tapi AI besor, pakai2 je dah sendat. sayangnyerrr aku kat baju2 die. dah la comey2 belaka org bagi…

Nape la masa itu berlalu sungguh cepat. Aku rindu nak tgk AI pakai baju semua longgar2 dlu.hihi

5 comments:

Mrs Nageb said...

Anggun...
kamu makin comelll.. geramnya auntie kat kamu... :)

ada cerita ya di sebalik rompers nih..hihihihihi

khalish ammar said...

comelnye anggun...aku pun suke pkaikan khalish rompers..huhu..tp bla dh besa ni, smua rompers x muat dh..baju baru lame x bli..mase birthday aritu, byk dpt baju baru..hehe..
baju anggun yg x muat tu, simpan la utk next baby, k...

Ulam Kerdas said...

mrs nageb - tu la, mmg makin geram kat die. setiap kalo blk dr keje mesti kn gomol dlu..hihi

Katty - nk simpan utk nx baby? mayb tat time da x up to date da la untie.huhu...cian bb baru kn pakai baju lame kakak die.hihi

khalish ammar said...

haha..mcm lmbt lg je next baby tu...yg tu pun klu girl gak..klu baby boy, camne la agknye..hehe..mmg cnfirm bli baru..

Ulam Kerdas said...

katty - haa tahu xper..hihi..tp syg wei, seyes.hihi