Jom ikut UK

Friday, April 8, 2011

oh anak dara ku

 

image

AI dah 2 hari buat perangai. xtau kenapa. Serba x kena.

Nangis nangis nangis.

dukung dukung dukung,

oleh kerana naik lenguh tangan ku ini, aku gune carrier smbil galas die dan buat keje umah.huhu. Aku galas die smpai die tertido lena. Kenapa aku cakap lena? sebabnya masa aku angkat die dari carrier ke katil, langsung die x sedor. lepas je letak die kat katil, baru aku terasa sakit kat bahu.huhu..punye la berat anak dara hasil tenusu aku ni. 7 Kg tau!

Oleh kerana 2 hari die buat perangai, aku riso la jugak kan. g klinik, pead ckp die ok. molek aje die main2 ngan pead tu. adeyh. bile kuar je dari klinik die nangis lagi. aku da x tau nk wat ape, btau la AF.

Kitorg pk-pk mayb die rindu AF. So semalam AF blk naik bas dan smpai Subuh pg td. AI dengar je suara AF pg tadi, trus die buka mata, tangan die terus sentuh muka AF, mungkin die ingat die mimpi ke ape kan. Lepas je die sentuh muka AF, main janggut AF, baru la die senyum kat AF. Sayu je aku tgk die.huhu

So ari ni seharian die duk melekat je ngan ayah die. nak g toilet pun xleh.hahaha…

mlm ni AF da blk Kemaman semula. xtau la guane gayanya AI mlm ni.huhu

4 comments:

...mommy jue... said...

hehehe.. aku pun penah guna carier tu tau masa dalam rumah.. buat keje rmh pakai carier... bila bukak, baru rasa lenguh bahu.. anak ko rindu bapak dia la tu.. takpun nak bjalan

Ulam Kerdas said...

nak berjalan? hhmm x gak junn, sbbnye pas blk koje aku bawa die g kedai runcit g beli belah. masa kuar umah tu pun serba x kene gak.

aku rasa rindu ayah die. ari ni seharian duk ngn ayah die, mood baik jer. x der nangis2. da tdo siang ari. makan byk.minum pun byk.

kalo x b4 dis. minum 3 botol susu jer siang ari. riso aku :(

mama aisar said...

huhu..mmg dia rindu..sgt2...xpe la Al besar nanti dia ok...sabar k..aisar pun cm 2 gak..

Mrs Nageb said...

AI..
jgn nakal2 ek...sian kat mama :)
nanti auntie belanje..huhuhu

ye lah tu rindu kat ayah dia tuh...sian kat anggun..