Jom ikut UK

Friday, June 12, 2009

..:: Jim Wau Mim Pa Alif ::..

Tengah aku tensen duk pk nape ttb system aku ni ade error kan..aku godek-godek la gambo yg aku main letak je kat DESKTOP aku ni kan. Sekali aku jmpe gambo si afiq, ank buah aku and gambo waktu nk anto kakak kat KLIA. hua hua hua...

Budak ni kan..even die hyperactive..tp kalo nmpak kamera mmg pantang..die dlu yg posing..kalo die tgh main ape2 pun sanggup die tinggal dlu..hihihi...[sy suke tgk die senyum]

ni gambo masa tgh tunggu kakak aku check in kat KLIA. aku rs hampir sakit jiwa jg 3 org ank buah aku ni..huhu...aku harap ank aku nnt x nakal cam diorg :D

gambo ni aku xtau masa bile 2 beradik ni amik.tup2 aku tgk da ade dlm fon aku.hihi..beria skali si eisya tu posing..ahaha...lawak betul eisya ni..aku rs kakak die yg amik gambo ni..eheheh
lawak kan...layan je laa..:D

2 comments:

susudalambotol said...

budak-budak baya dia ni mmg suka posing. kan?

Cik Oren said...

aah rsnye cam tu la..pantang nmpak kamera..hihi