Jom ikut UK

Wednesday, February 11, 2009

..:: Ke (maaf rindu bizi) an ::..

Alahai...lame jugak ye blog ni berhabuk..jenuh nak buang habuk ni..

Yang Pertama

Ke Maaf an dipohon sebab jarang kemaskini blog sekarang. Bukan x nak kemaskini tapi masa x mengizinkan aku untuk mengemaskinikan nya..Di saat idea melimpah ruah, tetiba pula datang si ketua menyuruh aku buat itu la ini la..Maka dengan itu, bila sudah selesai segalanya..idea aku disah hilang dan maka dengan itu aku pun jadi kebuntuan..alahai...:-j

Yang Kedua

Ke Rindu an aku untuk menulis sampai aku xtau bagaimana untuk menjelaskannya..Aku selalu set dalam kepala untuk mengemaskini nya di waktu petang iaitu sebelum balik kerja. Tapi sejak 2 menjak ini, aku selalu orang terakhir yang berada di pejabat. Sampai Bos aku pulak yang memaksa aku pulang.haha..macam x percaya je aku begitu tekun membuat kerja sampai lupa akan waktu yang berlalu...alahai..aku begitu rindu..ini pun aku mencuri masa sekejap saja

Yang Ketiga

Ke Bizi an yang teramat membuat kan segala aktiviti aku sebelum ini harus dilupakan untuk seketika..Dikala ini aku bizi menguruskan dan membina sistem aplikasa untuk Universiti Malaya. Aku rasa begitu cemburu dan takut dengan masa.Kenapa harus berlalu dengan begitu cepat..uhux.Minggu depan ujian "user acceptance test" sudah dilakukan..alahai..aku baru saja buat dalam masa seminggu. Cepatkan berlalu..Minggu ni juga aku harus mempelajari "Sharepoint" kerana aku dihantar oleh syarikat ke Brunei...dan sememangnya aku harus tahu segala nya mengenai syarikat di Brunei itu...alahai...

Aku betul-betul perlukan masa...:(

8 comments:

Mr Dino said...

g'lucks n haf fun kat brunei !!

Cik Oren said...

trimas dino. uhux..ari ahad ni je la bley g jln2..pastu da start working yang sudah workload ni..uhux

SundaeCone said...

brunei !!!!????!!!

nk ikuuutttttttt..

Cik Oren said...

hehe..jom jom jom...bley je..
tiket beli sendiri la tapi..ahaha

xeea said...

wah. brunei blom jejak lagi. jiran dia, labuan tu, pernah la.

take care then!

Cik Oren said...

o0 ye ke..ok la tu..da merasa naik kapal terbang..hehe

tapi daku..
kali pertama naik kapal terbang dan pergi ke seberang laut..

trimas xeaa..

susudalambotol said...

jgn terus senyap sudah :)

Cik Oren said...

hehe..InsyaAllah x punyer..

selagi bernyawa dan masih boleh mengeluarkan idea..selagi itu blog ini akan terus dikemaskini..:d