Jom ikut UK

Friday, December 4, 2009

Soklan Apakah

 

Bagi yang mengikuti perkembangan aku, pasti sudah tahu perkahwinan aku belum pun sampai 3 bulan. Baiklah aku highlight disini belum lagi 3 bulan.

Tapi selepas jer 2 minggu usia perkahwinan aku, sudah ramai yang bertanya dah ada isi ker?

Gulp..Soklan Apakah ini? 2 minggu kot aku jadi isteri org. Tapi aku hny senyum je la. smile_regular

1 bulan kemudian…

Masih lagi bertanya, “tak de ape-ape tanda lagi ke? “

Aku jawab “Belum ada rezeki. sambil senyum lagi smile_nerd

2 bulan kemudian…

Masih lagi bertanya sambil terus memegang perut aku, “xder isi lagi?”

Aku, smile_omg

yang jauh menelefon aku semata-mata nak tanya “xder isi lagi?”

Aku, smile_cry

3 bulan akan datang…

jika masih ada yang bertanya,

aku nak amik idea ana cenonet :

ana azman: ko ckp
ana azman: ko ingat nk dpt anak
ana azman: cm apply ke?
ana azman: then burung gi kt rumah2 mcm dlm cartun tuh

ATAU AKU JAWAB JE LA CAM NI:

Ko ingat buat anak ni macam produce barang dari kilang ke?

*

*

*

*

*

Waa..aku baru je kawen wei..tolong laa jgn tanya lagi. Kalo dah ade rezeki nanti aku buat ANNOUCEMENT besar-besaran….

3 comments:

SundaeCone said...

wakakakaka..nape ditekan kn kt situ name aku..

abih aa aku pasni..jd mangsa serangan..=))

Hantu Ulam said...

hahaha
nasib la ko..saper suh ajar aku cakap bebukan..ahaha

Anonymous said...

hoho..soalan standard ar tue jue..~~~
dia cam citer sblm dan sesudah kawenla..kalau sblm kawen..mesti akan dgr "biler nak kawen..?.."..or.."ko biler nak temu jodoh."..then kalau dah pas kawen..sperti pe yg ko nyatakan kat blog kola..heeE.~~~sabar jela ea..~~~

-lan-